Nr Titel Auteur Beschrijving Categorie
SCH-05420 Jeugdkampioenschap van Vlaanderen schaken 2016 ARENS Jeroen Overzicht van het kampioenschap schaken dat in Mechelen werd georganiseerd. L.O. 
SCH-05418 Jeugdkampioenschap van Vlaanderen schaken 2015 ARES Jeroen e.a. Overzicht van het schaakkampioenschap dat in Mechelen werd georganiseerd. L.O. 
SCH-05419 Start to Run BOECKX Mieke Op zoek naar een eenvoudige manier om fit te blijven en goed te voelen in je vel? Dan is deze gids je ding. L.O. 
SCH-01877 Ski panorama 1985/86 Kartographischer Verlag Busche gmbh Informatie en panoramakaarten over de skigebieden in de Alpen L.O. 
SCH-01876 Bergsport Gustav Harder van bergwandelen tot rotsklimmen, training en techniek L.O. 
SCH-01838 Kano/kajak en canadees Obstoj,Knap en Suchotsky Alle facetten van de kanosport zijn deskundig beschreven, onder andere de wedstrijdsport, zowal vlak- als wild water, de marathon, slalom en kanopolo. L.O. 
SCH-01836 Algemeen gedeelte Initiator Vlaamse trainersschool Bloso De opleiding van initiator is de eerste stap in de opleidingsstructuur van de Vlaamse trainersschool. Deze opleiding biedt een basisvorming waar de aandacht uitgaat naar het leren lesgeven in veilige omstandigheden. L.O. 
SCH-01835 Algemeen gedeelte Trainer B en Instructeur B Vlaamse Trainersschool Bloso Voor een didactisch verantwoorde praktijkles sport L.O.