Nr Titel Auteur Beschrijving Categorie
SCH-05420 Jeugdkampioenschap van Vlaanderen schaken 2016 ARENS Jeroen Overzicht van het kampioenschap schaken dat in Mechelen werd georganiseerd. L.O. 
SCH-05418 Jeugdkampioenschap van Vlaanderen schaken 2015 ARES Jeroen e.a. Overzicht van het schaakkampioenschap dat in Mechelen werd georganiseerd. L.O. 
SCH-05419 Start to Run BOECKX Mieke Op zoek naar een eenvoudige manier om fit te blijven en goed te voelen in je vel? Dan is deze gids je ding. L.O. 
SCH-03311 Specifiek gedeelte initiator voetbal VLAAMSE TRAINERSSCHOOL Opleidingscursus voetbaltrainer L.O. 
SCH-03312 Algemeen gedeelte Initiator Vlaamse trainersschool Bloso De opleiding van initiator is de eerste stap in de opleidingsstructuur van de Vlaamse trainersschool. Deze opleiding biedt een basisvorming waar de aandacht uitgaat naar het leren lesgeven in veilige omstandigheden. L.O. 
SCH-01877 Ski panorama 1985/86 Kartographischer Verlag Busche gmbh Informatie en panoramakaarten over de skigebieden in de Alpen L.O. 
SCH-01876 Bergsport Gustav Harder van bergwandelen tot rotsklimmen, training en techniek L.O. 
SCH-01875 Kanovaren Jan Eggens bootkeuze, vaartechniek kanotoerisme L.O. 
SCH-01839 Spelletjes uit de hele wereld Van Grunfeld, Vié, Williams,Bell Fijn om te maken en te spelen L.O. 
SCH-01838 Kano/kajak en canadees Obstoj,Knap en Suchotsky Alle facetten van de kanosport zijn deskundig beschreven, onder andere de wedstrijdsport, zowal vlak- als wild water, de marathon, slalom en kanopolo. L.O. 
SCH-01837 Plusreeks Bewegen een topgeneesmiddel Tony Swinnen BEWEEG! VEERLE: Dat ik me beter voel als ik in mijn voornamelijk zittend bestaan geregeld een portie beweging integreer, heb ik al aan den lijve ondervonden. Dit boek heeft mij geleerd dat ik daarmee ook nu al werk aan de kwaliteit van mijn oude dag. Reden te meer om er voldoende tijd voor uit te trekken We worden steeds ouder en dat is goed nieuws. De kunst bestaat er natuurlijk in, op een gezonde manier oud te worden en zo maximaal van het leven te profiteren. Wie gezond ouder worden zegt, denkt in de eerste plaats aan de invloed van voeding, alcohol en cholesterol. De rol van voldoende beweging wordt nog al te vaak onderschat. Toch heeft niks zoveel positieve invloed preventief én genezend - op onze gezondheid als bewegen. We worden er niet alleen lichamelijk maar ook psychisch gezonder van. Maar welke vorm van beweging moeten we dan in ons leven inbouwen? Hoe vaak moeten we voor een portie beweging zorgen en welke kwalen kunnen we er precies mee voorkomen of genezen? Op die vragen geeft Tony Swinnen een antwoord in Bewegen, een topgeneesmiddel . Het boek is een overtuigend pleidooi om op elke leeftijd regelmatig te bewegen en op die manier onze levenskwaliteit te verhogen." L.O. 
SCH-01836 Algemeen gedeelte Initiator Vlaamse trainersschool Bloso De opleiding van initiator is de eerste stap in de opleidingsstructuur van de Vlaamse trainersschool. Deze opleiding biedt een basisvorming waar de aandacht uitgaat naar het leren lesgeven in veilige omstandigheden. L.O. 
SCH-01835 Algemeen gedeelte Trainer B en Instructeur B Vlaamse Trainersschool Bloso Voor een didactisch verantwoorde praktijkles sport L.O.